Препарати

БЛАКМУР

Активни вещества

Допълнителна информация.

Категория на употреба

Допълнителна информация.

втора професионална

фунгицид

Допълнителна информация.
  • фунгицид със системно действие

Регистрация в БАБХ:

Допълнителна информация.

Актуализиран:

Допълнителна информация.

07.05.2024

  • Missing thumbnail

    БЛАКМУР е фунгицид за борба с физиологични и гъбни заболявания по семкови и цитрусови плодове след беритба.

    След прилагане действа на два етапа:забавя растежа на патогените ,предотвратява производството на спори и инхибира пролиферацията на гъбичките

    Начин на приложение на Блакмур фунгицид:

    Намокряне на плодовете чрез спринклерна система за 30 секунди

    Пилагането трябва да се извърши в рамиките на 24-48 часа от беритбата на плодовете

    Плодовете трябва да се покрият добре с разтвора, след което да се отцедят добре преди съхраненяване

    Регистрации за употреба на Блакмур фунгицид:

    Ябълки, круши
    Запарване на плодовете при съхранение –внася се след прибиране
    Брой мин/макс приложения – 1
    Омокряне на плодовете в продължение на 30 сек

    Цитрусови култури (портокали, лимони, мандарини)
    Гниене на плодовете при съхранение (Phytophthora spp.) –внася се след прибиране
    Брой мин/макс приложения – 1
    Омокряне на плодовете в продължение на 30 сек

    Прилага се в доза :700 – 1000 мл продукт/хл

     

    ПРИ НЕОБХОДИМОСТ ОТ ПЛАТЕНА АГРОНОМИЧЕСКА КОНСУЛТАЦИЯ МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС. ЗА КОНТАКТИ: WWW.AGRINED.COM

    ПРИ ОТКРИВАНЕ НА НЕТОЧНОСТ ИЛИ ЗА КОНТАКТИ С АДМИНИСТРАТОРА НА САЙТА СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС. ЗА КОНТАКТИ: WWW.PRZ.BG

    Използвайте продуктите за растителна защита след консултация с агроном и спазвайки закона за защита на растенията. Винаги прочитайте указанията върху етикета преди употреба.

  • Регистрации на БЛАКМУР за България

  • Вреда

    Доза

    Карантинен срок

    Вреда

    Гниене на плодовете при съхранение

    Доза

    7000 - 10000 мл/м³

    Карантинен срок

    няма

    Допълнителна информация

    Внася се след прибиране

    Брой мин/макс приложения – 1
    Омокряне на плодовете в продължение на 30 сек

  • Вреда

    Доза

    Карантинен срок

    Вреда

    Запарване на плодовете при съхранение

    Доза

    7000 - 10000 мл/м³

    Карантинен срок

    няма

    Допълнителна информация

    Внася се след прибиране

    Брой мин/макс приложения – 1
    Омокряне на плодовете в продължение на 30 сек

  • Вреда

    Доза

    Карантинен срок

    Вреда

    Гниене на плодовете при съхранение

    Доза

    7000 - 10000 мл/м³

    Карантинен срок

    няма

    Допълнителна информация

    Внася се след прибиране

    Брой мин/макс приложения – 1
    Омокряне на плодовете в продължение на 30 сек

  • Вреда

    Доза

    Карантинен срок

    Вреда

    Гниене на плодовете при съхранение

    Доза

    7000 - 10000 мл/м³

    Карантинен срок

    няма

    Допълнителна информация

    Внася се след прибиране

    Брой мин/макс приложения – 1
    Омокряне на плодовете в продължение на 30 сек

  • Вреда

    Доза

    Карантинен срок

    Вреда

    Гниене на плодовете при съхранение

    Доза

    7000 - 10000 мл/м³

    Карантинен срок

    няма

    Допълнителна информация

    Внася се след прибиране

    Брой мин/макс приложения – 1
    Омокряне на плодовете в продължение на 30 сек

  • Вреда

    Доза

    Карантинен срок

    Вреда

    Запарване на плодовете при съхранение

    Доза

    7000 - 10000 мл/м³

    Карантинен срок

    няма

    Допълнителна информация

    Внася се след прибиране

    Брой мин/макс приложения – 1
    Омокряне на плодовете в продължение на 30 сек